Arendalsuka

Coxit er på Arendalsuka

De siste årene har Arendalsuka økt raskt – og i år er vi i Coxit tilstede med en rekke debatter og arrangementer – de fleste på vår egen scene! Kom gjerne innom Solsiden eller Eureka hvor vi holder til. Vi sparker i gang Arendalsuka med den første debatten kl. 10.00 på mandag. Det blir også aktuelle debatter om teknologi, by- og stedsutvikling, smarte byer, digital og og sosiale mediers plass i moderne valgkampanjer, smittevern, bokvalitet og mye annet. Se programmet litt lenger ned. 

Under Arendalsuka flytter debatten og det politiske fokuset til Pollen i Arendal. Dette er en kombo av Palmesus, Quarten og Findings for voksne med jag etter debatt, diskusjon og sosial interaksjon. Tempoet er høyt og oppmøtet er godt under Arendalsuka, som er en svært spennende arena i skjæringspunktet mellom kommunikasjon, innovasjon, teknologi og politikk – akkurat der du finner Coxit – alle andre uker i året.

Arendalsuka fyller 10 år

Arendalsuka har i år 10-årsjubileum. Selve Arendalsuka er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt.

Coxit på Arendalsuka igjen

Coxit er igjen på plass på Arendalsuka og i år skal vår byråleder Magnus Brøyn lede 17 debatter. På mandag og onsdag holder vi til på Solsiden i Pollen, mens vi på tirsdagen er i Eureka. Ta turen innom dersom du er i Arendal eller følg stream herifra.

Vi har også tatt med oss flere kunder som skal ha spennende debatter. Det gleder vi oss til og det bør også du.

Program

Arena: Solsiden

Vi holder til midt i Pollen, nærmere sagt på Solsiden Tapas. Her vil vi gjennomføre spennende debatter. Kom gjerne innom!