Arendalsuka

IT og teknologi på Arendalsuka

I år blir det enda bedre IT- og teknologidebatter for Norges beste teknologivirksomheter på Arendalsuka. Med et nytt partnerskap med Computerworld kan vi i Coxit tilby spennende debatter på en scene midt i smørøyet i Pollen, på Solsiden Tapas. 

Coxit har vært tilstede på Arendalsuka med egen scene i mange år og vi har sett hvordan det – år for år – er blitt mer trøkk rundt aktuelle IT-agendaer. Teknologi påvirker samfunns- og næringslivet på stadig flere måter. Samtidig fanger debattene i Pollen aktuelle trender som får betydning over tid, noe AI-debattene i fjor tydelig viste oss. Nettopp derfor er det interessant at Computerworld ikke bare er tilstede for å delta i debatter, eller dekke Arendalsuka, men i økende grad hjelpe den norske IT-bransjen med å få utløp for sine argumenter og momenter i møtet med politikere, marked og folk flest. Det handler om å være tilstede og bruke arenaen på en riktig måte.


Frokostseminar (tirs 5/3)

Dette skjer på Arendalsuka i år!

For å lade opp til Arendalsuka 2024 inviterer vi til frokostseminar (Talkabout) om årets trender og nyheter hos Coxit i Barcode / Bjørvika, tirsdag 5. mars 2024 kl 0800-0930.

Her vil du høre Magnus Brøyn (byråleder i Coxit og teknologikommentator på TV/radio) og Anders Løvøy (ansvarlig redaktør i Computerworld) sammen med blant annet Paul Chaffey, tidligere statssekretær i KMD (nå studioleder i Halogen). Panelet diskuterer årets nyheter, trender og muligheter for Arendalsuka med fokus på årets opplegg. Frokostseminaret er gratis.

Bistand

Vil du bli med oss?

Gjennom hele Arendalsuka holder vi til på Solsiden Tapas, midt i Pollen, hvor vi har scene, teknisk utstyr og streaming av alle våre arrangementer. I tillegg kan vi bistå med sosiale sammenkomster dersom du har behov for det. 

Ved å ta kontakt med oss i Coxit bidrar vi også med sparring til faglig innhold, ordstyrer og mulige meddebattanter. Vi hjelper deg med å posisjonere virksomheten og få den oppmerksomheten dere fortjener. Benytt muligheten og vis din side i samfunnsdebatten.

Streaming

Ikke i Arendal? Følg med på stream

Vi streamer alle våre arrangementer med egne lenker til hver enkel debatt. Dette gjør vi via en flerkameraproduksjon for å knytte seerne nærmere scenen i Arendal. Opptak gjøres tilgjengelig i etterkant. Nytt for året er at alle sendingene vil være tilgjengelige på Computerworld sin nettside.


Magnus Brøyn

Magnus Brøyn er byråleder i Coxit og for mange kjent som en teknologikommentator på TV/radio. Med over 25 års erfaring har han bistått 200+ selskaper i deres jakt på suksess. I flere år har Magnus ledet omtrent 20 debatter – hvert år på Arendalsuka – så han har god erfaring på hvordan man skaper maksimal suksess med gode og aktuelle debatter i et engasjerende format under Arendalsuka.


Coxit

Coxit er et ledende selskap innen teknologi, PR og kommunikasjon, i tillegg til digital rådgivning. Fra Barcode – identifiserer vi de siste trendene – med fokus på hva som kjennetegner samfunnet, teknologien og næringslivet fremover. Årlig flytter vi mindsettet til Arendal og Pollen hvor vi har mange års erfaring med gjennomføring av arrangementer på Arendalsuka. Vi bistår med planlegging, gjennomføring og teknisk avvikling. Coxit kombinerer bransjeerfaring, fremtidsforståelse og kommersiell tenkning i jakten på suksess.

Egen teknologiuke

Du kan si at det pågår en teknologiuke i Pollen hvert år – parallelt med alle temaene som tas opp på Arendalsuka. Derfor er det attraktivt å kunne kombinere en sentral scene og arena der det skjer sammen med Computerworld sin digitale flate for å sende debattene. Sammen har vi stor innsikt i aktuelle trender og temaer innen IT og teknologi. Derfor åpner dette en unik mulighet for å nå ut til flere med de viktige diskusjonene under Arendalsuka.


Fornøyde debattanter

Jeg synes både det er gøy og spennende å være på Arendalsuka. Det er et fantastisk arrangement man har klart å skape og det er veldig viktig for oss i Clemens Eiendom å være her og kunne agendasette vår tematikk på egen scene.

Bernt Nordby Skøien, Clemens Eiendom

Dette var kjempespennende. Nå har vi gjennom flere år hatt gode debatter på Coxit sin scene på Arendalsuka hvor vi har kunne debattere tematikk som bryr oss mest. Jeg setter stor pris på pakken jeg har fått.

Lasse Ruud, Ayfie

Det er veldig viktig for vår organisasjon å være tilstede på Arendalsuka og sette standardene sammen med andre aktører. Vi er kjempefornøyd med debattene vi har fått fasilitert. Vi kommer tilbake til Arendal neste år.

Espen Agnalt, Rentokil Initial

Arena: Solsiden

Vi holder til midt i Pollen, nærmere sagt på Solsiden Tapas. Her vil vi gjennomføre spennende debatter. Kom gjerne innom!