Bistand til Arendalsuka

Sitter du inne med et ønske om å holde eller være med på en debatt på Arendalsuka, så har du kommet til rett sted. Vi i Coxit bistår med å agendasette teknologirelatert tematikk og legge til rette for interessante og engasjerende debatter.

Vi hjelper deg fra planleggingen til gjennomføring og oppfølging. Coxit fungerer som en sparringspartner til faglig innhold gjennom prosessen og vi stiller både med ordstyrer og hjelper deg med å sette sammen meddebattanter for en god debatt. På denne måten hjelper vi deg med å posisjonere virksomheten din og få den oppmerksomheten dere fortjener. Benytt muligheten og vis din side i samfunnsdebatten.

Vår scene er stedet du vil være

Gjennom hele Arendalsuka holder vi til på Solsiden Tapas, midt i Pollen, hvor vi har scene, teknisk utstyr og streaming av alle våre arrangementer. I tillegg kan vi bistå med sosiale sammenkomster dersom du har behov for det. 

Dersom du ikke har behov for å gjennomføre en egen debatt, men har et forslag til en debattant for en av våre eksisterende debatter må du ikke nøle med å ta kontakt. Vi setter pris på innspill og det kan tenkes at vi er en match.

Unik rekkevidde

Vi brenner for å bidra og ser allerede at interessen er stor for det nye samarbeidet mellom Coxit og Computerworld.

Kontakt Coxit