Energi og teknologi på Arendalsuka

I år blir det gode energi- og teknologidebatter for norske virksomheter på Arendalsuka. Med et nytt partnerskap med Computerworld kan vi i Coxit tilby spennende debatter på en scene midt i smørøyet i Pollen, på Solsiden Tapas. 

Coxit har vært tilstede på Arendalsuka med egen scene i mange år og vi har sett hvordan det – år for år – er blitt mer trøkk rundt energi-agendaer. Energi og teknologi påvirker samfunns- og næringslivet på stadig flere måter. Samtidig fanger debattene i Pollen aktuelle trender som får betydning over tid, noe AI-debattene i fjor tydelig viste oss. Nettopp derfor er det interessant at Computerworld ikke bare er tilstede for å delta i debatter, eller dekke Arendalsuka, men i økende grad hjelpe den norske IT-bransjen med å få utløp for sine argumenter og momenter i møtet med politikere, marked og folk flest. Det handler om å være tilstede og bruke arenaen på en riktig måte.


Årets energidebatter

Hvordan balansere gass og brems i AI-krafttaket?

Mandag 12. august kl. 10.00 på Solsiden

Personvern og regulering gir trygghet, men hvordan skal Norge bli en ledende AI-nasjon hvis all energi går med til å regulere og forhindre, og trenere.

Energidebatten

TBA på Solsiden

Vi diskuterer fremtidens energiløsninger. Fra bærekraftige kilder til kontroversielle metoder. Debatten tar for seg ulike energistrategier og vi ser på perspektiver om veien fremover.


Frokostseminar

Dette skjer på Arendalsuka i år!

For å lade opp til Arendalsuka 2024 inviterte vi til frokostseminar om årets trender og nyheter hos Coxit i Barcode / Bjørvika, tirsdag 5. mars 2024.

Her fikk de oppmøtte høre Magnus Brøyn (byråleder i Coxit og teknologikommentator på TV/radio) og Anders Løvøy (ansvarlig redaktør i Computerworld) sammen med blant annet Paul Chaffey, tidligere statssekretær i KMD (nå studioleder i Halogen). Panelet diskuterte årets nyheter, trender og muligheter for Arendalsuka med fokus på årets opplegg. Det er mulig å se seminaret i opptak.

Den store batteridebatten

Få med deg fjorårets store debatt

Det er stadig fokus på batterifabrikker som dukker opp over hele landet, med både positivt og mindre positivt fortegn, men hvor står egentlig Norge i batteriteknologiutviklingen i august 2023? Har det stoppet litt opp eller skal vi fortsatt bli en batterinasjon? Hvor stor kan denne industrien bli for oss og hvor er Norges plass i et globalt perpektiv? Og ikke minst, hvordan vil dette kunne påvirke hverdagen vår på sikt? Sjekk ut fjorårets debatt fra Arendal.

Vi hjelper deg!

Vi bistår deg på Arendalsuka

Gjennom hele Arendalsuka holder vi til på Solsiden Tapas, midt i Pollen, hvor vi har scene, teknisk utstyr og streaming av alle våre arrangementer. I tillegg kan vi bistå med sosiale sammenkomster dersom du har behov for det. 

Ved å ta kontakt med oss i Coxit bidrar vi også med sparring til faglig innhold, ordstyrer og mulige meddebattanter. Vi hjelper deg med å posisjonere virksomheten og få den oppmerksomheten dere fortjener. Benytt muligheten og vis din side i samfunnsdebatten.


Magnus Brøyn

Magnus Brøyn er byråleder i Coxit og for mange kjent som en teknologikommentator på TV/radio. Med over 25 års erfaring har han bistått 200+ selskaper i deres jakt på suksess. Han har vært foredragsholder på ONS (både lederkonferansen og ungdomskonferansen) og i flere år har Magnus ledet omtrent 30 debatter – hvert år på Arendalsuka – noe som alene representerer mer enn 1 prosent av alle debatter på Arendalsuka hvert år (så trenger du en debattleder, er det mulig å engasjere Magnus).


Coxit

Coxit er et ledende selskap innen teknologi, PR og kommunikasjon, i tillegg til digital rådgivning. Fra Barcode – identifiserer vi de siste trendene – med fokus på hva som kjennetegner samfunnet, teknologien og næringslivet fremover. Årlig flytter vi mindsettet til Arendal og Pollen hvor vi har mange års erfaring med gjennomføring av arrangementer på Arendalsuka. Vi bistår med planlegging, gjennomføring og teknisk avvikling. Coxit kombinerer bransjeerfaring, fremtidsforståelse og kommersiell tenkning i jakten på suksess.

Egen teknologiuke

Du kan si at det pågår en teknologiuke i Pollen hvert år – parallelt med alle temaene som tas opp på Arendalsuka. Derfor er det attraktivt å kunne kombinere en sentral scene og arena der det skjer sammen med Computerworld sin digitale flate for å sende debattene. Sammen har vi stor innsikt i aktuelle trender og temaer innen IT og teknologi. Derfor åpner dette en unik mulighet for å nå ut til flere med de viktige diskusjonene under Arendalsuka.


Fornøyde debattanter

Jeg synes både det er gøy og spennende å være på Arendalsuka. Det er et fantastisk arrangement man har klart å skape og det er veldig viktig for oss i Clemens Eiendom å være her og kunne agendasette vår tematikk på egen scene.

Bernt Nordby Skøien, Clemens Eiendom

Dette var kjempespennende. Nå har vi gjennom flere år hatt gode debatter på Coxit sin scene på Arendalsuka hvor vi har kunne debattere tematikk som bryr oss mest. Jeg setter stor pris på pakken jeg har fått.

Lasse Ruud, Ayfie

Det er veldig viktig for vår organisasjon å være tilstede på Arendalsuka og sette standardene sammen med andre aktører. Vi er kjempefornøyd med debattene vi har fått fasilitert. Vi kommer tilbake til Arendal neste år.

Espen Agnalt, Rentokil Initial

Arena: Solsiden

Vi holder til midt i Pollen, nærmere sagt på Solsiden Tapas. Her vil vi gjennomføre spennende debatter. Kom gjerne innom!