Frokostseminar om Arendalsuka

Dette skjer på Arendalsuka i år!
(tips og trender)

På Arendalsuka i år arrangerer Computerworld og Coxit en rekke debatter på Solsiden midt i Pollen. For å lade opp til dette inviterte vi til frokostseminar om årets trender og nyheter hos Coxit i Barcode / Bjørvika, tirsdag 5. mars 2024.

De oppmøtte fikk høre Magnus Brøyn (byråleder i Coxit og teknologikommentator på TV/radio) og Anders Løvøy (ansvarlig redaktør i Computerworld) sammen med blant annet Paul Chaffey, tidligere statssekretær i KMD (nå studioleder i Halogen) diskutere årets nyheter, trender og muligheter for Arendalsuka med fokus på årets opplegg.

Magnus, Anders og Paul har alle lang erfaring fra Arendalsuka. I flere år har Magnus ledet omtrent 20 debatter – hvert år på Arendalsuka – og han vil dele sine råd og tips til hvordan du skaper maksimal suksess med gode og aktuelle debatter i et engasjerende format under det vi kaller ‘teknologiuka’ (det pågår nemlig en slags «teknologiuke» under Arendalsuka, med fokus på hvordan teknologi påvirker nærings- og samfunnslivet, og for første gang øker vi trykket rundt disse temaene i år).


PROGRAM


1. Introduksjon og presentasjon av opplegget for Arendalsuka i år

2. Paneldiskusjon (Magnus Brøyn, Anders Løvøy og Paul Chaffey)

3. Råd og tips for suksess på Arendalsuka – slik bør du gjøre det! 

4. Oppfølgende innsikt og innspill fra deltakere på ‘teknologiuka’ i år

5. Kort oppsummering (med mulighet for spørsmål)


Kort bakgrunn:

Arendalsuka er en politisk uke hvor det arrangeres mellom nærmere 2000 debatter i løpet av uken. IT- og teknologibransjen har posisjonert seg og sørget for at politikere, samfunnstopper og andre forstår hvorfor IT er nødvendig for å nå nye politiske mål. Sammen med kommunikasjonsbyrået Coxit tar vi i Computerworld sats for å bistå den norske IT- og teknologibransjen med å optimalisere tilstedeværelsen og påvirkingskraften. Det handler om å forstå arenaen og utnytte muligheten til å sette agendaen. Det har aldri vært viktigere med aktiv og god agendasetting. Det er grunnen til at vi sammen med Coxit i år tilbyr muligheten for å være med på aktuelle debatter på Arendalsuka. 

Skulle du være nysgjerrig på om dette er noe for deg eller din virksomhet, må du gjerne ta kontakt med oss i Coxit.