Coxit PR arrangerte seminar om
hvordan du lykkes i sosiale medier!

Mange ser seg ikke ofte nok i speilet, for vi har alle et digitalt og sosialt speilbilde, og det er dette digitale sporet vi etterlater oss. Derfor er det viktig å være bevisst på de valgene man tar, om hvordan man ønsker å fremstå i sosiale og digitale medier og hvor mye skal man by på seg selv.

22. september inviterte Coxit PR til seminar om nettopp det digitale og sosiale speilbilde med vår byråleder, Magnus Brøyn, og komiker og Norges største manneblogger, Ørjan Burøe. Det ble et engasjerende og positivt seminar med latter fra salen og forhåpentligvis gikk de fremmøtte ut døra med ny kunnskap og innsikt i hva de burde gjøre annerledes, og med nye ideer.

Magnus var i tillegg gjest hos TV2 God Morgen Norge tidligere denne morgenen, hvor det ble viet mye sendetid om vårt seminar-tema. Det ble til og med gjort en analyse av programledernes tilstedeværelse i sosiale medier!

Tilbakemeldingene tyder på at dette var et suksessfullt seminar, og hvis du vil ta en titt på hva som skjedde kan du se det her!Jeg var kjempefornøyd med seminaret!"Frokostseminaret til Coxit PR var utrolig profesjonelt gjennomført, og det er tydelig at Coxit og Magnus Brøyn har svært mye faglig innsikt å dele. I flotte lokaler ga det en inspirerende og smakfull start på dagen."- Siri Hodne, rådgiver i Inventura
"Foredragene med Magnus Brøyn og Ørjan Burøe var to meget gode foredrag, som ga meg større innsikt innen sosiale og digitale medier, med faglig gode betraktninger og svært konkrete tips som jeg tar med meg både privat og i jobbsammenheng." - Siri Hodne, rådgiver i Inventura


Se noen glimt fra dagen!

Om foredragsholderne

magnus

Magnus Brøyn

Magnus Brøyn er byråleder i Coxit Public Relations, og har nærmere 20 års erfaring fra PR og kommunikasjon. Han ledet flere kommunikasjonsbyråer, før han i 2005 startet Coxit Public Relations. Magnus er ofte å se i Norges største medier med sin kunnskap om teknologi, sosiale medier og nye digitale trender.

orjan

Ørjan Burøe

Ørjan Burøe har jobbet som komiker siden 1997, og er et fast innslag på Latter. I tillegg til å stå på scenen er han også kjent fra TV-skjermen. I løpet av kort tid har Ørjan blitt Norges største manneblogger (www.orjanburoe.com), med United Bloggers i ryggen.

Noe som ble sagt på Twitter

Noe som sagt på Instagram

Latter, smil og Ørjan Burøe.. #Coxitseminar #coxit

Et bilde publisert av Coxit Public Relations (@coxitpr)Coxits seminar er i gang!@magnusbrøyn #coxitseminar #coxit

Et bilde publisert av Coxit Public Relations (@coxitpr)Kontakt oss!

Coxit Public Relations
Ruseløkkveien 26
0251 Oslo, Norway

Tlf: 4000 5959
coxit@coxit.no